Mamma Q ❤

2013-07-08

Sista jobbvecka för Rikard sen har han semester, det ska bli skönt att ha honom hemma på vardagar igen. Det är han som städar så att det är fint här hemma och tar Bella på morgonen så jag får sova 2 timmar extra. My love, du underlättar för mig <3
 
Bella är ju hur lugn som helst när hon är mätt så hon ligger bara bredvid mig (sparkar och pratar) men jag vill liksom inte somna om när hon är vaken. Hon kanske spyr utan att jag ser/hör eller börjar krypa ut haha neej men skämt åsido jag vill att hon ska veta att hon har nån där när hon väl är vaken. Annars är hon jättesnäll och sover för det mesta.
 
 
Vi ska försöka hålla henne vaken på dagarna så att hon inte bara sover & äter och sedan är hur pigg som helst på kvällen. Nejtack, nu ska vi börja med lite rutiner. 
 
Just nu ligger hon och sover men när hon vaknar om en timme för att äta så ska hon vara vaken. Moster D är på väg så hon får leka med henne. 
 
Just nu har hon gaser i magen och brukar gnälla. När hon väl har bajsat eller pruttat ut gaserna brukar hon bli lugn igen. Stackarn, man får hjälpa henne genom att ta upp hennes ben, det tycker hon är skönt. 
Hmmm.. bajsa eller inte bajsa, det är frågan!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats