Mamma Q ❤

BABYLISS FRISYRKIT FRÅN REDDVILLE

 

IMG_4888
För ett tag sedan fick vi hem en rosa överraskning från Reddville och Babyliss som innehöll massa fint till både mig och Bella. Ååh va glada vi blev! 🙂

IMG_4894 IMG_4910

Jag får egentligen inte röra Bellas hår men när jag visade henne den söta ergonomiska borsten som låg i paketet så ville hon genast kamma vårat hår. Nu är det inga problem alls att kamma hennes trassliga hår på morgonen eftersom det är skönt att borsta med. Jag fick också en egen borste, gissa om jag blev glad? Jag som ALDRIG brukar borsta mitt hår har börjat göra det nu också.

Hårmunken har jag velat testa länge så den ska bli kul att prova sen och alla fina hårspänner och tofsar kommer vara så fint i Bellas hår.

Kvalitet, Funktion, Innovation och Design är det Babyliss ledord och de lever upp till det tycker jag.

Produkter hittar du på b.la på Apotek Hjärtat och i välsorterade parfymerier, ICA-butiker och nätbutiker.

IMG_4912

Tusentack för ett härligt frisyrkit BaByliss & Reddville! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats